liepaja24.lv 

• Pirmdiena, 09.augusts (2010), 19:20
    Mājai: ^ Uz sarakstu

Optiskais internets

Tēmas komentāri (9)

• Margoo
      17. aug.
    • Sveiki! Pieslēdzām Kernel Optisko internetu pirms gada vai nedaudz ilgāk un jāsaka, ka kopumā esam apmierināti, bet pēdējā laikā, kad pie mums bieži zibeņo (varbūt, ka nav ar to saistīts) ir dazādas tehniskas problēmas, kad pat visas dienas garumā internets nav pieejams.... :( Pēdējo divu mēnešu laikā tādas bija divas dienas un nemaz neskaitu tās stundas kuru laikā internets nebija pieejams, tā ka apdomājiet labi! :)

Lai veicas pareizo izvēli izdarot!
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• burts
      19. aug.
    • No kernela atkratījāmies.Viņu optisko netu lietojām gandrīz divus gadus,un pa šo laiku mute jau izkalta ar viņiem lamāties.ņets nav katras brīvdienas,kad zvani uz tehnisko,atbild skatieties savu pc.Pieslēdzu lattelecom dsl,ātrums mazāks,bet nets stabils,ne reizi nav pazudis.Tiko pārslēdzos uz lattelecom optisko,pagaidām viss ok,ātrums stabils,viss darbojas.Tad jau redzēs kā būs tālāk,bet pagaidām ir ok. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 3. dec.
    • Dzēsts komentārs

• 3. dec.
    • Dzēsts komentārs

• amara priedite
      21. feb.
    • SVEIKA LIEPĀJA! ARĪ VALMIERĀ IR OPTISKAIS INTERNETS, MUMS PAGAIDĀM IR LATTELECOM. VALMIERA SVEIC JŪS FORUMĀ! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 27. apr.
    • Atbildu amara priedite: Tāliekas, ka esi nenogurdināma forumu pierakstītāja rakstītāja Atbildēt

amara priedite 21. feb.
      SVEIKA LIEPĀJA! ARĪ VALMIERĀ IR OPTISKAIS INTERNETS, MUMS PAGAIDĀM IR LATTELECOM. VALMIERA SVEIC JŪS FORUMĀ!

• 0   0 / 0         |   

• Amara
      4. mai.
    • Atbildu : Nedaudz kļūdījos - Optiskā interneta mūsmājās pagaidām nav. Man patīk pa portāliem vazāties - pa visu Latviju! Es atvēršu jums jaunu tēmu ,vai drīkst? Atbildēt

27. apr.
      Tāliekas, ka esi nenogurdināma forumu pierakstītāja rakstītāja

• 0   0 / 0         |   

• Juris
      27. jūl.
    • Esmu pieslēdzis optisko internetu, viss "rūc" un "dūc" godam, iesaku ikvienam!

internetstelevizija.wordpress.com/
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |